Εγκαταστάσεις

Το σχολείο μας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, εργαστήριο πληροφορικής, αίθουσα διαδραστικού πίνακα, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα Φυσικής, αίθουσα εικαστικών, κλειστό γυμναστήριο, χώρους ολοήμερου, κυλικείο, γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ.

Σε τμήμα των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου μας φιλοξενείται το 55ο Νηπιαγωγείο Πατρών.

 

Αναλυτικότερα...

100 3614

Αίθουσες Διδασκαλίας

Το σχολείο μας διαθέτει 12 αίθουσες διδασκαλίας από τις οποίες οι 4 βρίσκονται στο παλαιό κτίριο, δύο στο ισόγειο και άλλες δύο στον 1ο όροφο και οι υπόλοιπες 8 βρίσκονται στο νέο κτίριο, τέσσερις στο ισόγειο και άλλες τέσσερις στον 1ο όροφο.

100 3617

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας υπάρχουν γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ. Τμήμα του υπογείου χρησιμοποιείται ως χώρος γυμναστηρίου, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες με άσχημες καιρικές συνθήκες.

100 3625

Εργαστήριο πληροφορικής

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί αίθουσα πληροφορικής εξοπλισμένη με 13 σταθερούς σταθμούς εργασίας. Επιπλέον για τις ανάγκες των μαθημάτων διατίθονται περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτής, σκάνερ και βιντεοπροβολέας. Εκτός από τους σταθερούς υπολογιστές, ο εργαστηριακός εξοπλισμός περιλαμβάνει και 10 φορητούς υπολογιστές (laptop) οι οποίοι βρίσκονται σε ειδικό κινούμενο ερμάριο.

100 3629

Αίθουσα διαδραστικού πίνακα

Βρίσκεται στον 1ο όροφο, δίπλα από το εργαστήριο πληροφορικής. Η αυτονομία από το εργαστήριο πληροφορικής επιτρέπει τη προγραμματισμένη χρησιμοποίησή της οποιαδήποτε ώρα του προγράμματος από όλους τους εκπαιδευτικούς. 

100 3619

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Βρίσκεται στο υπόγειο και χρησιμοποιείται ως κλειστό γυμναστήριο αλλά και για δραστηριότητες όπως σχολικές εορτές, εκδηλώσεις κ.λ.

100 3618 Χώροι Φυσικής - Εικαστικών 
100 3623 Χώρος ολοήμερου 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες