Εκλογές 2017 - Τμήμα ΣΤ'2

 

Στις 18/1/2017 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο ΣΤ'2 για την ανάδειξη των εκπροσώπων του τμήματος.

 

Πρόεδρος: Βασίλης Ζαχαρόπουλος

Αντιπρόεδρος: Ζωή Λαζαράκη

Γραμματέας: Δημήτρης Φουσάρος

Ταμίας: Μελίνα Κιάφα

 

Εορτή για την Επέτειο του ΟΧΙ

Η σχολική εορτή για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 08:30.

28 OKTOVRIOU

Η Απελευθέρωση της Πάτρας από τους Γερμανούς το 1944

Εβδομήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την απελευθέρωση της Πάτρας, από τους Γερμανούς. Ήταν 4 Οκτωβρίου 1944 όταν οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα και ο κόσμος βγήκε στους δρόμους. Στο πλαίσιο της διατήρησης της ιστορικής μνήμης ο Δήμος από σήμερα διοργανώνει εκδηλώσεις.

Στην πρώτη φωτογραφία κάτοικοι στην οδό Γούναρη, έξω από τα δικαστήρια, πανηγυρίζουν κρατώντας σημαίες.

Μπορείτε να δείτε βίντεο της εποχής εδώ!

photo 1

photo 2

 

Αγιασμός για την έναρξη του σχολ. έτους 2016-17

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 οι ιερείς του γειτονικού Ιερού Ναού της Αναλήψεως τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

agiasmos2016

Ο δ/ντής του σχολείου κ. Γ. Ζάγκος καλωσόρισε και μίλησε στους μαθητές και τους γονείς τους για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ ιδιαίτερο ήταν το καλωσόρισμα για τους μαθητές της Α' τάξης.

Αγιασμός Σεπτέμβριος 2016

 

 

Ο Δ/ντης και το διδακτικό προσωπικό του 33 Δημοτικού σχολείου Πατρών σας ενημερώνουν οτι την Δευτέρα 12/9/16 και ώρα 8:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους και των μαθημάτων.

 

Γιορτή Λήξης 2016

Η αυλαία του σχολικού έτους 2015-2016 έπεσε την Τρίτη 14/6/2016 στο προαύλιο του σχολείου μας ,με την μοναδική γιορτή λήξης που παρουσίασαν οι μαθητές μας.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΛΗΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

33ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Τη σχολικήχρονιά 2016-2017 στην Α’ Τάξη του Δ. Σ. θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2010 έως 31-12-2010.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). (παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

***Αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται αριθμητικά αντίστοιχη τάξη, εφόσον έχουν τη νόμιμη ηλικία που ισχύει στην Ελλάδα ή σε μικρότερη, αν οι γονείς το ζητήσουν με σχετική δήλωση. Όσοι δε δύνανται να προσκομίσουν το πιστοποιητικό γέννησης μπορούν να εγγραφούν με ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Β. ΛΗΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Για το σχολικό έτος 2015-2016 η διδασκαλία των μαθημάτων θα λήξει την Τετάρτη 15-6-2016, ημέρα κατά την οποία θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου και θα αποσταλούν οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ’ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια.

Ο δ/ντης του Σχολείου

"Ο κατά φαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου

Την Τετάρτη 18/5 πραγματοποιήθηκε ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας , με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση "Ο κατά φαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου.

Επίσκεψη Διαιτολόγου-Διατροφολόγου στο Β'1 και Β'2

Την Τρίτη 17/5 στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα την Διατροφή, που υλοποιείται στο Β'1και Β'2 έγινε επίσκεψη απο την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα Παπαγεωργίου Μαρία.

 

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αξία της υγιεινής διατροφής και ενημερώθηκαν για υγιεινές επιλογές όσον αφορά στο κολατσιό.

Επίσκεψη στο εργαστήριο πληροφορικής απο τους μαθητές του 55ου Ολοήμερου νηπιαγωγείου Πάτρας

Στις 17/5 επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι μαθητές του 55ου Ολοήμερου νηπιαγωγείου Πάτρας με τη συνοδεία της νηπιαγωγού τους. ΣΥγκεκριμένα επισκέφτηκαν και γνώρισαν το χώρο του εργαστηρίου πληροορικής του σχολείου μας.

Πρόσκληση στην καλοκαιρινή μας γιορτή την Τετάρτη 1 Ιουνίου!

Θεατρική Παράσταση απο το ΣΤ'1

Επίσκεψη σε εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής απο τους μαθητές της Α' τάξης

 Σήμερα Τετάρτη 20/4/2016 οι μαθητές της Α' τάξης με τις δασκάλες τους Φωτοπούλου Ιωάννα και Δρακοπούλου Βασιλική επισκέφτηκαν το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του κ. Αποστολόπουλου Χρήστου στο Ψαροφάι.

Έφτιαξαν πασχαλινά κουλούρια και έφυγαν με κεράσματα από τον ιδιοκτήτη.


Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Χρήστο.

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Παγκόσμια εβδομάδα δράσης για την Εκπαίδευση- Κοινή δραση 33ο Δημοτικό-1ο Ειδικό Σχολείο Πάτρας

Σήμερα στο χώρο του σχολέιου μας ,στα πλαίσια της Παγκόσμιας εβδομάδας δράσης για την Εκπαίδευση , έγιναν διάφορες πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες δράσεις. Αυτές οι δράσεις έγιναν ανάμεσα σε μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολέιου Πάτρας και στους μαθητές της Γ' τάξης του σχολείου μας.Γ' Τάξη : Μαθαίνοντας Προστακτική με τη βοήθεια της Ζαχαροπλαστικής

Η Γ' τάξη σήμερα ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας αποφάσισε να φτιάξει τρουφομπαλίτσες. Συγκέντρωσε τα υλικά, ακολούθησε τους κανόνες υγιεινής και έφτιαξε τις δικές της σοκολατοδημιουργίες.

Οι πάγκοι εργασίας στην αίθουσα του Ολοήμερου γέμισαν με τρούφα και κακάο και η ατμόσφαιρα μοσχομύρισε σοκολάτα. Το κάθε παιδί έφτιαξε και έφαγε απο 2 τρουφάκια.

 

Όμως δεν ξέχασαν και τους υπόλοιπους δάσκαλους του σχολείου και ετοίμασαν 2 λαχταριστούς δίσκους για να γλυκάνουν.

Επίσκεψη στην Βούντενη

Στις 7/4/2016 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης.

Στην εκδρομή συμμετείχαν μαθητές της Ε' και της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας.

 

Έκτο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό το σχολείο μας συμμετείχε στην πρώτη μέρα ,7/4/2016,του Έκτου Μαθητικού φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Πάτρα.

Το σχολείο εκπροσώπησαν μαθητές της ΣΤ' τάξης και οι δάσκαλοί τους.

Στ'1

  

Στ'2

Μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις των μαθητών μας στους παρακάτω συνδέσμους

Στ'1

http://6digifestach.blogspot.gr/2016/02/1-33.html

Στ'2

http://6digifestach.blogspot.gr/2016/03/33.html

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2016

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας δραματοποίηση παραμυθιού απο τη δημιουργό Μ.Δενδρινού με τη συμμετοχή των μαθητών της Α' τάξης.

Στο παραμύθι "1,2,3 ... φτου ξελευτερία" περιπλέκονται το όνειρο, η φαντασία, ο φόβος σ'ένα παιχνίδι μορφών, κινήσεων και συναισθημάτων.

  

 

Γιορτή 25ης Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της 25ης Μαρτίου

Χορωδία με ούτι

Με αφορμή την επίσκεψη της κας. Μανανά Νεκταρίας

στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε χορώδία με ούτι

 

 

Υποκατηγορίες

Πρόσθετες πληροφορίες