Ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας 2019-2020

   

      Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου για όσα έχουν προσφέρει στους μαθητές/τριες από το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα. 

    Το Σχολείο μας ομόρφυνε, τόσο από την αισθητική παρέμβαση στα σκαλοπάτια, όσο και από το διδακτικό και ηθικό νόημα των εννοιών, που βοηθούν τα παιδιά μας, να σκέφτονται και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι-πολίτες.
    Είναι αξιέπαινη η διάθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου για αγαστή συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυσή ζητημάτων καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν.  Το έργο σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και θεωρούμε επιβεβλημένη την αναγνώριση της προσφοράς σας. Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που έχουμε για το καλό του Σχολείου μας και των παιδιών μας.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της άψογης συνεργασίας και επικοινωνίας με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την επίλυση καίριων θεμάτων και αναγκών που αφορούν το σχολείο και τους μαθητές/τριές μας.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας!!!!!

 

skales4

 

 

skales8

Ανακοίνωση συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

   

   Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι και Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Σχολείου μας, στις 18/12/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 - 20:00 μμ. 

 

 

bazaar-pizap

 

aimodosia1

 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνωv

σας ευχαριστεί πολύ και σας εύχεται Καλές γιορτές !!!!

 

 

 

 

 

 

Εκδηλώσεις συλλόγου γονέων & κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΤΟΥ 33ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Ο σύλλογος μας οργανώνει και συμμετέχει με τα τμήματά του στις παρακάτω εκδηλώσεις και σας προσκαλεί όλους.

 

Πέμπτη 29-5-2014 και ώρα 20:00

Στην καθιερωμένη γιορτή της Αναλήψεως στο σχολείο μας

  • Παράσταση των τμημάτων μας μοντέρνου και παραδοσιακού χορού.
  • Παράσταση του χορευτικού τμήματος του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών και παρουσίαση δρώμενου για την άλωση της Κωνσταντινούπολης.
  • Ο σύλλογος θα διαθέσει σουβλάκια προς ενίσχυση του έργου του.

 

Σάββατο 31-5-2014 και ώρα 19:30

  • Συμμετοχή του τμήματος παραστάσεων του χορευτικού  μας στην εκδήλωση των εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ στη Ναύπακτο με θέμα χορούς της Θράκης.

 

Κυριακή 1-6-2014 και ώρα 11:00

  • Συμμετοχή του τμήματος παραστάσεων του χορευτικού  μας και της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας στο συνεδριακό κέντρο του ΑΤΕΙ Πατρών με θέμα παραδοσιακοί χοροί και δρώμενα της Θράκης.

 

Παρασκευή 6-6-2014 και ώρα 19:30

  • Συναγωνιστικά παιχνίδια και αγώνες επίδειξης από τα τμήματα Μπάσκετ του συλλόγου μας στο σχολείο μας.

 

Σας προσκαλούμε όλους να δείτε, να θαυμάσετε, να χειροκροτήσετε και να καμαρώσετε την προσπάθεια όλων των παιδιών μας.

Πρόσκληση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΤΟΥ 33ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Πρόσκληση

Το σχολείο μας και φέτος θα συμμετέχει στο παιδικό καρναβάλι που θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την ονομασία "Ζωγράφοι και Μοντέλα, Βουτηχτήκαμε στα Χρώματα".

Το κόστος της στολής είναι 10-11 ευρώ. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, τα απογεύματα Δευτέρα (5:15-6:15) Τετάρτη (5:00-7:30) και Παρασκευής (5:00-8:30) στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πρόσθετες πληροφορίες